PHIT = SAM

Vanaf 2021 PHIT = SAM

Omdat samen leuker is ben ik vanaf januari 2021 samengegaan met Margriet Koopman onder de naam SAM. Door deze samenwerking kunnen wij meer diensten in verschillende regio’s aanbieden! Alle informatie is te vinden op: www.samdierfysiotherapie.nl of stuur een mail naar info@samdierfysiotherapie.nl

 

Suzanne

De Dierfysiotherapeut

Ik behandel klachten van het houdings- en bewegingsapparaat bij voornamelijk honden/katten en paarden.

De behandeling kan preventief zijn -het voorkomen van mogelijke problemen nu en in de toekomst-, of om uw paard/hond op leeftijd zo fit en soepel mogelijk te houden. Ook kan een behandeling gericht zijn op het weer optimaal laten functioneren van de houding en het bewegingsapparaat, omdat u (of een andere discipline) aangeeft dat uw dier niet lekker in zijn vel zit, pijn heeft, of asymmetrisch beweegt.

De specialisatie tot dierfysiotherapeut duurt twee jaar en mag alleen gestart worden als de vierjarige opleiding tot humaan fysiotherapeut is afgerond. Dierfysiotherapie is een paraveterinair beroep dat erkend wordt door het ministerie van landbouw, milieu en visserij. De dierfysiotherapeut is verplicht om zich te registreren in het diergeneeskunderegister.

Contact

06 39532441
info@samdierfysiotherapie.nl
Oegstgeest

KvK nummer 74375474

Nieuws

De nieuwe tarieven voor 2022 kunt u vinden bij tarieven.